onsdag 29. mai 2013

Ny jente i flokken

Vi har fått en Snømarble jente ved navnet Diamante:) Vi kaller henne Dia.
Det skal bli bli spennende å se om vi kan få noen fine marbler senere:)
Her er noen bilder av henne. Glitra viser seg også frem:)





K-kullet

Kattungene vokser så fort. Her er de i luftegården for første gang:)
De er så fine og utvikler seg bra:)
Her er Kiwi først så Klemtin og tilslutt Kokos:)
Alle har flotte hjem å flytte til i slutten av Juni:)











 





Kokos





5 åringen Shiva

Her er Shiva eller Art of Luna som er fra vårt A-kull. Han er så lik sin mamma Luna:)

onsdag 15. mai 2013

A-kullet 5 år idag!!!!

Ja for 5 år siden fikk vi vårt første kull. Det var to gutter og en jente. Mor var IC (N) Starsprung Esk Pike og far var S* Leopardettes Lux of Lama som vi fikk låne av Ullis på KungsgardenCats. Alle kattungene var og er like nydelige alle sammen:)

Vi beholdt jenta i kullet Apple Pie som har gitt oss to fine kull her.Pie har også flere gode utstillingsresultater å vise til og har tittelen IC. I siste kullet hennes beholdt vi en jente Glitra. Glitra har nå hatt et kull her hvor vi også beholdt en jente ,Jolene. Esk Pike var min første bengal og det er viktig for meg å holde på denne linjen.
Apple Pie er som sagt nå sterilisert og har flyttet til nytt hjem hos Monica og Jørn. Her stortrives hun og får all den oppmerksomheten som hun fortjener:) Pie var min første keeper jente så det var ekstra  vanskelig å la henne flytte men jeg ser nå at det var bra for henne.

Her får dere se litt bilder av vakre Pie:)






mandag 13. mai 2013

Tingaliin i nytt hjem

Det er en stund siden vi bestemte oss for å gi Tingaliin et nytt hjem. Hu trivdes ikke med de andre hunnkattene her desverre. Men nå har hun et supert hjem hos Arnhild og Steinar. Her får hun all oppmerksomheten og det liker hun:) Tusen Takk for at dere tar så godt vare på vakre Leah:)




(N) Bengaluna's Fergie nå Mali!

Fergie er en frøken som er født hos oss, men som desverre ikke har hatt det så bra. Heldigvis endte hun opp hos Renate med familie som har tatt godt vare på henne:) Hun hadde veldig vondt i bakbeinet sitt når de hentet henne og er nå operert og så god som ny:) Her ser dere noen fine bilder av denne nydelige jenta:)















fredag 10. mai 2013

Tara har fått nytt hjem:)

Vakre Tara har funnet nytt hjem hos Martin i Oslo. Allerede første helgen fikk hun være med på hyttetur og koste seg masse:) Martin har hjemmekontor og har hatt bengal før så jeg er sikker på at denne jenta får det bra hos han. Martin har også en katteelskende mor så hun får nok litt ekstra oppmerksomhet derfra også:)
Det er ikke noe moro å omplassere katter men vi blir veldig glade når vi får bilder og oppdateringer. Så tusen takk Martin for at du tar så godt vare på Tara:)

Mere Lirak


På søndagen hadde vi med oss Jolene som også er hjemmeavlet. Faktsik er min første bengal Luna hennes oldemor:) Jolene fikk Ex 1 i konkuranse, var oppe til Biv men den ble vunnet av en stor flott voksen hanne. Jolene er jo bare 4 måneder og under utvikling. Hun var også oppe til Nominering men der vant en Egyptisk Mau som også vant Bis på lørdagen. Vi fikk kjempegode tilbakemeldinger på Jolene så vi er kjempefornøyd med dagen.
Bengaluna's Duwa var også med på søndagen. Første gang på utstilling nå 3 år gammel! Oppførte seg eksemplarisk og fikk Cert i sin klasse! Utrolig moro å at Anki og Linette ville være med å stille henne. Fikk veldig god kritikk av dommern og oppførte seg veldig bra til aldri å ha vært i en utstillingshall før:)


 

Jentene på Lirak 4-5 mai

 

Denne helgen tok vi med oss Candy på lørdagen. Ble slått av en annen flott jente i sin klasse
idag men fikk kjempegod kritikk av dommerne:) Hun fikk masse kos og oppmerksomhet fra fremmede iløpet av dagen og med flere forespørsler om hun var til salg sier vel det litt om
hvor vakker hun er:)





 











(N) Bengaluna's ICandy på Østfoldkatten

Første utstilling på lenge! Vi tok med oss ICandy den 6-7 april -13 til Østfoldkatten sin utstilling.
Hun var da 4 måneder og gikk i kl 12, kattunge 3-6 måneder.
Kjempehelg for henne da hun tok Ex 1, BIV og ble Nominert på lørdagen. Fikk 2 stemmer i panel men en Burmeser trakk det lengste strået og vant BIS.
Søndagen fikk hun også Ex 1 og BIV. Tapte hårfint i nomineringen  mot samme burmeser som dagen før.

Vi er kjempefornøyd med helgens resultater og fikk bare gode tilbakemeldinger fra dommerne!
Det er moro å få så mye ros for Candy! Hun er jo hjemmeavlet også så det gjør det ekstre moro!

Har desverre ingen bilder av Candy men her er at av Iver som også var med:)